Retourneren

Retourneren

HERROEPINGSRECHT EN RETOURNEREN

Ben je onverhoopt niet tevreden met je ontvangen bestelling, dan heb je conform het herroepingsrecht het recht om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren, zonder opgaaf van redenen.
Binnen deze termijn mag je de artikelen beoordelen, bekijken en/of passen, zoals je ook in een winkel doet.
De retourzending dien je zo snel mogelijk vooraf te melden op info@boddies.nl met je naam, adres en het factuurnummer.
De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de verzender. Vergeet dan ook niet te frankeren en vraag om een verzendbewijs met barcode. Zo kunnen we altijd nagaan of het product is aangekomen. Ongefrankeerde zendingen worden alsnog in rekening gebracht.
De artikelen moeten uiteraard nog ongebruikt zijn, met alle geleverde toebehoren en -indien rederlijke wijze mogelijk - voorzien zijn van de originele labels en verpakking. Uit hygiŽnisch oogpunt verzoeken wij je dan ook tijdens het passen je eigen slip aan te houden.

Het retouradres is:
Boddies
Regenwulp 54
4822 RH Breda

Vergeet niet om je naam, adres en factuurnummer te vermelden bij de retourzending.

Wij vergoeden alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). Wij wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot je aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.