Bezorgen

Bezorgen

Hoe en wanneer bezorgen wij?

Bij verzending binnen Nederland betaal je bij een bestelling vanaf 30,00 je geen verzendkosten. Tot 30.00 betaal je 3,95
Voor verzending naar het buitenland, m.n. EU landen, zijn de verzendkosten 6.95
Landen buiten de EU; op aanvraag.

Binnen 3 werkdagen na het ontvangen van je betaling wordt jouw bestelling bezorgd. Bezorging in het buitenland kan iets langer duren.
Je ontvangt van ons een melding met een track & trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
Je bestelling wordt met PostNL verstuurd en bij je thuis bezorgd. Wanneer de postbode je niet thuis treft en het pakketje niet door de brievenbus past, zal hij proberen het pakje bij de buren af te geven of de volgende dag te bezorgen. Als de postbode je dan nog niet thuis heeft getroffen, dan zal hij een briefje achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar je het pakketje kunt afhalen.
Als je niet wilt dat het pakje bij de buren wordt afgegeven, dan verzoeken wij je dit bij je bestelling aan te geven.

Uiteraard is het voor jou, voor ons en voor PostNL het makkelijkst als je een adres opgeeft waar overdag altijd iemand aanwezig is. Daarom kun je bij boddies een ander bezorgadres (bv. je werkadres) opgeven dan het factuuradres. Maar dit is ook handig als je het pakketje cadeau wilt geven!

Mocht je vragen hebben over de status van jouw bestelling dan kun je uiteraard altijd een e-mail sturen naar klantenservice@boddies.nl.