Betalen

Betalen

Jouw bestelling bij boddies.nl kun je op verschillende manieren betalen:

1. iDEAL:
De makkelijkste manier van betalen van je aankopen op internet is iDEAL! Gewoon veilig met internetbankieren van je eigen bank in jouw vertrouwde electronische betaalomgeving. Wij ontvangen direct een betalingsbevestiging van iDEAL en je bestelling wordt in behandeling genomen.

2. Creditcard:
Via een beveiligde verbinding word je omgeleid naar de website van PayPal. Hier kun je met je creditcard (Mastercard of Visa) je betaling overmaken aan boddies. Als wij de betalingsbevestiging hebben ontvangen van PayPal (wat vrijwel direct zal zijn) nemen wij de bestelling verder in behandeling.

3. E-mailbetaling met je PayPal account:
Steeds meer betalingen op het internet gaan via een (gratis) account van PayPal. Sterker nog, met ruim 45 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal zelfs wereldleider op het gebied van online betalingen! Heb jij al zo'n account bij PayPal (bijvoorbeeld door je Ebay betalingen) dan kun je hier ook gebruik van maken voor de betaling van je bestelling bij boddies. Het enige wat je dan nodig hebt is een account bij PayPal, een bankrekeningnummer (of creditcard) en je e-mailadres.

4. Vooruitbetaling:
Maak het aankoopbedrag over op onze bankrekening o.v.v. je naam, adres en factuurnummer. Ons rekeningnummer is NL47INGB0004531111 t.n.v. Boddies Breda. Na ontvangst van je storting word je bestelling verder afgehandeld.

5. Rembours:
Betalen bij aflevering van je bestelling aan de postbode. De extra kosten hiervoor bedragen € 15.00
Bestellingen onder rembours kunnen niet op een ander adres worden bezorgd.

6. Cadeaubon:
Heb je een cadeaubon van Boddies ontvangen, dan kun je bij het afrekenen "cadeaubon" als betalingsmethode selecteren. Vul de cadeauboncode in en klik op akkoord. Is het bedrag van je bon niet toereikend, dan kun je het restant op één van de andere manieren bijbetalen.

Betalen vanuit het buitenland is mogelijk d.m.v. creditcard, PayPal of vooruitbetaling.
IBAN: NL47INGB0004531111
BIC: INGBNL2A